MENU

×

SYM SCOOTERS Sym Symphony ST beenkleed

Sale

Specificaties

MERK   :  SYM
TYPE   :  Symphony ST  (model 2015 en later)
OMSCHRIJVING   :  Beenkleed
KLEUR   :  Zwart
BESTELNUMMER   :  M1SY610-WA19812-1
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  99,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en bestel dit
  • beenkleed

Beschrijving

Bij uw Sym Symphony ST (model scooter 2015 en later!)  zijn diverse accessoires te verkrijgen onder andere een beenkleed, een nuttig accessoire tijdens de koude winterdagen of als het guur en regenachtig weer is.

 

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel kunt u terecht voor diverse SYM

accessoires maar ook voor de originele SYM onderdelen.

 

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

€ 109,00

€ 99,00


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, bestaat al meer dan 8 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: o.a. KYMCO, maar verkopen en repareren alle A-merken, hebben een grote voorraad originele Kymco onderdelen maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp, tot Malden en tot aan Zetten en uiteraard alle plaatsen in deze driehoek.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

of op de website:    www.wheels2drive.nl        tel.: 0481-464569       Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.