MENU

×

Peugeot Topcase Mat Zwart 30L Peugeot Kisbee Active RS Basic Streetline

Specificaties

OMSCHRIJVING Artikel    Topcase mat zwart 30 Liter met bevestigingsplaat
     UITSLUITEND te gebruiken in combinatie met de   Peugeot achterdrager M1A07005
MERK   :  Peugeot
TYPE SCOOTER   :  Kisbee Active, Basic, RS, Streetline
KLEUR   :  Zwart, mat
BESTELNUMMER   :  M1A05622
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  79,00
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire, op uw scooter monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt tal van accessoires voor PEUGEOT scooters, zoals deze topcase met een inhoud van 30 liter, uitgevoerd in mat zwart kunststof  en met bevestigingsplaat, deze kunt u gebruiken voor het vervoer van extra bagage.

U dient de topcase voor uw Peugeot Active, Basic, RS  en Streetline wel te combineren met een bagagedrager (zie elders op deze site bestelnr. M1A07005), onder de categorie: Scooters/Accessoires-Onderdelen/koffers of voer bij de zoekfunctie: topcase  Peugeot Kisbeein.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag                -----          Maandags gesloten.

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel u kunt bij ons terecht voor de aankoop van een PEUGEOT scooter maar uiteraard ook voor het onderhoud en reparatie. Voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat! In ons grote magazijn hebben wij sowieso de meest gangbare onderdelen voorradig, voor bijvoorbeeld het merk: PEUGEOT.  zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of bromscooter rijklaar te houden. 

Wij halen uw defecte scooter tegen een geringe vergoeding op in: Angeren, Arnhem, Bemmel, Doornenburg, Driel, Elst, Gendt, Huissen, Lent, Nijmegen, Oosterhout, Ressen en Zetten.

Wij halen uw defecte scooter op tegen een geringe vergoeding, ook bent u bij ons aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Het team van Wheels2DriveTweewielers heet u van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a te Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, tel.: 0481-464569    ----           Open van:  dinsdag tot en met zaterdag                --  Maandags gesloten 

.