MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Active 50 4t euro 5 25/45km p/u

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT
 TYPE:  :   Kisbee Active 4 takt EURO 5
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR  :   Celest Blue           (in meer kleuren leverbaar)
 CILINDERINHOUD  :   49,9 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.199,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   2.498,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten
                       en verhoging transportkosten)
     Wij helpen u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

De  Peugeot Kisbee Active 4t Euro 5 is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee Active 50 4takt E5 is uitgerust met een injectiemotor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee je enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door dorp en stad te rijden. De Peugeot Kisbee Active is uitgevoerd met een krachtige remschijf van 170 mm, die er voor zorgt dat je eenvoudig en veilig tot stilstand komt. In de voorkap van de Kisbee Active is stijlvolle LED-verlichting verwerkt. Dat zorgt niet alleen voor extra zichtbaarheid, maar ook voor een fraai gezicht.

Ook is er een voordelig accessoire pakket onder de naam Kisbee Active Premium te koop, zie deze site

Ben jij ook enthousiast over de Peugeot Scooters? Bezoek dan Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi) of bel naar: 0481-464569 of e-mail: info@wheels2drive.nl

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten                                                                        Onze website is 24 uur per dag open 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 14 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO en elektrische scooters van SUPER SOCO, ecooter en de kleine compacte Agm Goccia, stylen uw VESPA Sprint of PIAGGIO ZIP scooter geheel naar wens. Hebben een grote voorraad originele onderdelen maar ook helmen van MT en Vito, onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Arnhem/Elten/Rijkerswoerd, van Haalderen tot Nijmegen/Lent-Noord/Oosterhout, en van Haalderen tot aan Elst, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters
  • Verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569     of e-mail: info@wheels2drive.nl  ---  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag                                                Maandags gesloten.