MENU

×

Windscherm Hoog Smoke Speedy Aplus AGM Goccia Elektrische Scooter

Specificaties

 OMSCHRIJVING   :  Windscherm Hoog plm. 70 cm., Smoke (blauw/grijs)
     Aplus compleet met bevestigingsbeugels
TYPE SCOOTER   :  AGM Goccia Elektrische Scooter
KLEUR   :  Smoke (grijs/blauw)
MATERIAAL   :  Acryl, Kunststof
BESTELNUMMER   :  41A44272
PRIJS INCL. B.T.W.     €   :  85,00
     Dit Windscherm is ook in transparant te bestellen,
     bestelnummer: 41A44271
  • Kom naar Wheels2Drive Tweewielers te Haalderen/Bemmel en laat dit,
  • vooraf bestelde accessoire bij ons monteren

Beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers Haalderen/Bemmel verkoopt windschermen ook voor de AGM Goccia elektrische scooters, dit windscherm wordt geleverd met een complete bevestigingsset.

Het smoke (grijs/blauw) kunststof windscherm van plm. 70 cm. hoog wordt geleverd compleet met een set bevestigingsbeugels geschikt voor uw Agm Goccia Elektrische scooter.

Er is ook een windscherm in de kleur helder/transparant voor uw Goccia elektrische scooter, kijk hiervoor onder de categorie: windschermen/overige windschermen, bestelnummer: 41A44271

Een windscherm voor uw scooter is een praktisch accessoire, beschermt tegen regen, vliegen, muggen en wind. Uiteraard monteren wij, tegen werkplaatstarief, ook het bij ons gekochte windscherm op uw scooter.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag of op afspraak, bel: 0481-464569, kijk op www.wheels2drive.nl of e-mail  naar: info@wheels2drive.nl 

Maandags gesloten.

 

 

 

 

 

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Bij Wheels2Drive Tweewielers Haalderen bij Bemmel (naast Aldi) uiteraard kunt u bij ons terecht voor uw onderhoud en reparatie maar ook voor de doe-het-zelver ligt een groot assortiment aan onderdelen klaar en bij ons krijgt u gratis advies op maat. In ons grote magazijn hebben wij sowieso al de meest gangbare onderdelen liggen, voor bijvoorbeeld het merken: SYM, PIAGGIO, VESPA,  KYMCO, PIAGGIO en PEUGEOT zoals:  lampen, accu’s, binnen en buitenbanden, uitlaten, etc. kortom alles om uw (snor)scooter of brommer rijklaar te houden. 

Wij halen uw defecte of schadescooter tegen een geringe vergoeding op in onze regio: Bemmel, Haalderen, Arnhem, Beuningen, Elst, Lent, Lent-Noord, Nijmegen, Lobith, Doornenburg, Angeren, Herwen en Aerdt, Huissen, Oosterhout, Ressen, Doornik, Gendt, Rijkerswoerd, etc.

Bij ons bent u aan het goede adres voor schadetaxaties en schadeafhandeling van A tot Z.

Uiteraard monteren wij, tegen werkplaatstarief, ook het bij ons gekochte windscherm op uw scooter.

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag of op afspraak, bel: 0481-464569, kijk op www.wheels2drive.nl of e-mail  naar: info@wheels2drive.nl 

Maandags gesloten.