MENU

×

Peugeot Peugeot Tweet EVO Windscherm hoog Transparant

Specificaties

 MERK   :  PEUGEOT
 TYPE scooter   :  TWEET EVO model 2018
 OMSCHRIJVING   :  Windscherm hoog, transparant met metalen,
     zilverkleurige bevestigingsbeugels
 MATERIAAL   :  kunststof transparant
 BESTELNUMMER   :  M1PG530-APA-POL
 PRIJS inclusief BTW     €   :  129,00

Bestel dit windscherm vooraf bij Wheels2Drive Tweewielers, tel.: 0481-464569 en wij

monteren het GRATIS op uw  Peugeot Tweet EVO scooter

Beschrijving

Windscherm voor uw Peugeot Tweet EVO scooter, dit hoge  transparante windscherm wordt geleverd met een complete, zilverkleurige set bevestigingsbeugels.

Er zijn  Peugeot  windschermen in 2 hoogtematen (laag en hoog) dus wilt u een laag scherm voor uw Tweet EVO scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte vangt een laag windscherm beduidend minder wind dan het hogere scherm.

Sowieso is het beste te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Tweet EVO scooter dit sluit namelijk precies rondom het stuur van uw scooter.

Een Peugeot windscherm voor uw Tweet Evo is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, maar ook voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, (naast de Aldi), voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken scooters als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren alle A-merken scooters ook PIAGGIO, Yamaha, en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ons grote assortiment brom- en snorscooters ook voor elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Wij hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse topmerken scooters op voorraad, maar ook helmen van MT, Vito en onderdelen van: Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, uitlaten van: Tecnigas, Yasuni.

  • Verkoop van tweedehands en nieuwe benzine en elektrische snorscooters, bromscooters, onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

Verkoop en onderhoud van Qwic elektrische fietsen, een e-bike met pit, met front, achter en middenmotor voor woon-en werkverkeer maar ook voor een lange fietstocht in het weekend.

U bent van harte welkom aan de van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel

  • ook op afspraak    bel: 0481-464569   of    e-mail naar     info@wheels2drive.nl  

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.