MENU

×

Peugeot Peugeot Tweet EVO Windscherm laag Transparant

Specificaties

 MERK en TYPE scooter   :   PEUGEOT TWEET EVO
 OMSCHRIJVING   :   Windscherm, LAAG, transparant kunststof met 
      zwarte, metalen bevestigingsbeugels
 KLEUR   :    transparant kunststof
 BESTELNUMMER   :   M1PG530-APA-P0S
 PRIJS inclusief BTW   €   :     129,00

 

Beschrijving

Windscherm voor uw Peugeot Tweet EVO scooter, dit lage windscherm wordt geleverd met zwarte metalen bevestigingsbeugels.

Er zijn  Peugeot  windschermen in 2 hoogtematen (laag en hoog) dus wilt u een laag scherm voor uw Tweet EVO scooter dan kan dat ook, maar door zijn hoogte vangt een laag windscherm beduidend minder wind dan het hogere scherm.

Sowieso is het beste te kiezen voor een origineel scherm dat hoort bij uw Peugeot Tweet EVO scooter dit sluit namelijk precies aan bij uw scooter.

Een Peugeot windscherm voor uw Tweet Evo is een uitstekend accessoire, dat zijn nut meer dan eens bewezen heeft en bewijst, maar ook voor tal van andere accessoires kunt u terecht bij:

Wheels2Drive Tweewielers, van de Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast ALDI),

tel. : 0481-464569, info@wheels2drive.nlwww.wheels2drive.nl

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten.

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of gebruik het contactformulier.

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

WHEELS2DRIVE Tweewielers Haalderen bij Bemmel, naast de ALDI, voor Scooters en Brommers Nieuw en Gebruikt, reparatie en onderhoud, altijd goed en deskundig advies, dealer van diverse A-merken als: SYM, KYMCO, PEUGEOT. Verkopen en repareren echter ook  PIAGGIO en VESPA. Kom naar onze winkel en bekijk ook ons assortiment elektrische scooters van Ecooter en SUPER SOCO.

Hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters en uiteraard:  onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.
  • U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel
  • of maak een afspraak via info@wheels2drive.nl   tel.: 0481-464569
  • Voor goed en deskundig advies!

Open van dinsdag tot en met zaterdag en op afspraak

Maandags gesloten.