MENU

×

Peugeot Peugeot Kisbee Active 50 4t euro 4 25/45km p/u

Specificaties

 MERK:  :   PEUGEOT
 TYPE:  :   Kisbee Active 4 takt EURO 4
 UITVOERING  :   25 km. p/uur (blauw kenteken, snor)
      45 km. p/uur (geel kenteken, met helmplicht)
 KLEUR  :   Cherry Red    ook leverbaar in Satin Flash Silver
 CILINDERINHOUD  :   49,9 cc.
 PRIJS incl. BTW  €  :   1.599,00  (exclusief kenteken/rijklaarkosten)
 PRIJS incl. BTW  €  :   1.798,00  (inclusief kenteken/rijklaarkosten)
     Kom naar Wheels2Drive Tweewielers wij helpen
     u graag bij het kiezen van uw Peugeot scooter

 

Beschrijving

De Peugeot Kisbee Active is enorm praktisch in gebruik. Deze scooter is licht, wendbaar en heeft veel opbergruimte. De Kisbee is uitgerust met een 50cc 4-takt motor voor optimale prestatie, waarbij zuinigheid en duurzaamheid niet uit het oog zijn verloren. Door zijn ruime zitting biedt de Kisbee je enorm veel comfort tijdens het rijden. Dit maakt het een ideale scooter om bijvoorbeeld mee door dorp en stad te rijden.

Peugeot Kisbee Active

  • INJECTIEMOTOR
  • LICHT EN WENDBAAR
  • VEEL OPBERGRUIMTE

Momenteel is er een voordelig accessoire pakket onder de naam Kisbee Active Clear of Black pack Premium te koop, alsmede een stoere grillset voor de voor en achterlamp te bestellen, onder artikel nr. M1A07019, zie elders op deze site.

Ben jij ook enthousiast over de Peugeot Scooters? Bezoek dan Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen/Bemmel (naast Aldi)

Open van dinsdag tot en met zaterdag

Maandags gesloten

Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product alleen in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk. Wel kunnen wij het product na betaling aan u versturen. Heeft u interesse? Kom langs in de winkel of neem contact met ons op en bel: 0481 - 464569 of  via het contactformulier 

Gerelateerde producten


Verdere beschrijving

Wheels2Drive Tweewielers, van der Mondeweg 87a, 6685 BM Haalderen (naast Aldi) bij Bemmel, bestaat al meer dan 10 jaar en is RWD erkend, wij zijn dealer van: PEUGEOT, SYM, KYMCO, en TOMOS

maar verkopen en repareren A-merken als Piaggio, type: Vespa – Zip, Derbi, Yamaha, hebben een grote voorraad originele onderdelen van diverse merken scooters op voorraad maar ook onderdelen van Malossi, Mokix, DMP, NGK, Dellorto, Yasuni, etc.

Wij richten ons op de hele regio, van Haalderen tot Velp van Haalderen tot Malden en van Haalderen tot aan Zetten, onze hoofdactiviteiten zijn:

  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (snor/brom) scooters
  • Verkoop van nieuwe en gebruikte (brom) scooters

en uiteraard: verkoop onderdelen, reparatie, onderhoud, schadetaxatie, etc.

  •  U bent van harte welkom in haar zaak in Haalderen bij Bemmel of op  de website:    www.wheels2drive.nl      tel.: 0481-464569
  •  Wij nemen de tijd voor u!

Open van dinsdag tot en met zaterdag, vrijdag koopavond.

Maandags gesloten.